Onze stage zit er (bijna) op

Onze stage zit er (bijna) op

Wij, Romy en Ruben, zijn bijna klaar met onze stage bij Soundtrackcity. De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan verschillende projecten, zoals het schrijven van een manifest, een podcast-workshop en een reeks interviews met stadsbewoners over hun luisterervaringen. Helaas konden sommige van die werkzaamheden door de Coronacrisis niet meer worden voortgezet. Omdat wij niet meer fysiek met mensen konden afspreken om hun luisterervaringen te bespreken, moesten we noodgedwongen de interviews online en telefonisch afnemen.

Om onze interviews en ervaringen met jullie te delen, hebben wij de podcast Sountracksilence gemaakt. De eerste aflevering hiervan staat inmiddels online, en is te beluisteren op verschillende platforms, waaronder Spotify. De komende weken volgen er nog twee afleveringen.

Wij zijn erg benieuwd wat jullie van onze podcast vinden. Als jullie feedback hebben, kunnen jullie ons altijd mailen op ruben@soundtrackcity.nl of romy@soundtrackcity.nl.

Ook willen wij nog even zeggen dat wij erg veel plezier hebben gehad tijdens onze stage bij Soundtrackcity, en dat wij, mede door de Coronamaatregelen, een stuk flexibeler en ruimdenkender zijn geworden in onze werkwijze. Dit is kennis die in het werkveld ongetwijfeld goed van pas zal komen!